moahansson

översvämning

Blev aldrig att jag skrev mer igår för efter att jag badat så la jag mig i sängen och kolla lite på mobilen. Vips så hade jag somnat tydlige vilket var ovant för att vara mig. Sommnar aldrig vid 12 tiden haha.
I alla fall så gick jag och Iida till en thai restaurang i fredags som ligger vid trianglen och käkade. Efter det hade vi ingen aning om vad vi skulle göra då det regnade så vi stod först ute ett tag och bara snackade lite. Till slut gick vi hem till mig och satte oss framför tv:n ett bra tag. Lucas kom även hit en stund senare. Jag följde Iida hem sen för jag behövde lite luft. Fick sen ett samtal från Sorush vid 1 tiden och han frågade om jag ville träffa honom och Dayron så tog mig till Trianglen och var något timme med dom. 
Igår gjorde jag som sagt inte ett skit. Satt bara hemma och var deprimerad för att jag bara satt hemma haha.
Idag har det heller inte hänt ett skit. Vaknade dock inatt av att det regnade som fan och att det åskade. Översvämmningar i hela Malmö och regnet fortsätter komma ännu. Lucky me så är jag ändå ledig imorgon om det nu är sånt här väder igen. Tycker synd om de andra som förmodligen kommer bli tvugna att ta sig till skolan i denna skiten.
Har precis kommit upp från att ha gått till hemmakväll snabbt och trotsat vädret. Köpte lite lösgodis som jag varit sugen på i flera dagar nu och ska kolla på en film.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas