moahansson

nudlar halv 3

Sen vi flyttade hit innan sommaren så har jag i stort sätt inte packat upp något ur mina lådor då jag tyckt det var onödigt när jag inte ska ha den "hyllan" (eller vad man ska kalla det) som jag har utan vi ska köpa en ny till mig. Men jag fick ett ryck när jag kom hem för ca 3 timmar sen efter att jag träffat Iida ute. 
Har tömt två lådor på grejer och satt upp det i hyllan jag inte ska ha kvar bara för att få upp de saker som jag har tänkt ha framme sen också. Nu står det sex lådor kvar på rummet som jag egentligen inte har något alls jag vill packa upp så dom kommer väl åka ner i källaren någon av dessa dagarna. Har även fyllt en stor kasse med saker som jag ska slänga så lite utrensning blev det och har tagit ut alla kläder från garderoben och vikt om allt så nu ligger det snyggt också. 
Är i alla fall klar med allt nu och sitter och äter nudlar halv 3 på natten. Ingen skola för mig imorgon ju så det gör inte så mycket. Börjar ändå också halv 1 på tisdag så det är ingen panik med att sova direkt.
   

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas