moahansson

Min helg

Jahapp, då har denna helgen gått och är slut idag. Eller inte för mig egentligen, är ju ledig varje måndag så har ju det ganska bra. 
I torsdags blev det inte Emelie jag såg Icona Pop med utan jag och Iida stack dit istället och det var skit bra! Åt på restaurang med Dennis, Emelie och Shanna innan också. 

I fredags kollade jag på Rebecca & Fiona med Emelie, Stoffe, Philip och Rebecca. Det var helt magiskt bra, kunde inte stå still en sekund nästan då musiken de spelade var så sjukt jävla bra. Bara house musik och hela stortorget dansade. Ska se om jag kan fixa ihop en video och lägga upp på det. Jag och Emelie gick även en runda till dansbandstältet när dom hade spelat klart och dansade lite där med hennes familj mm.


Igår var det lördag och jag låg kvar i sängen och drog mig en stund innan jag vaknade till liv när mamma kom hem. Blev dock rastlös av att bara sitta inne och stirra på datorn så jag smsade Iida och träffade henne i någon timme. Vi satte oss i folkets park som alltid haha. 
Skulle sticka hem och äta men då frågar Emelie om jag vill käka hos henne så jag tog bussen till Limhamn. När vi hade ätit tog vi oss vidare till Dennis för att kolla på film där. Det blev inte allt för sent jag tog mig hemåt igår men dock somnade jag inte förrän vid 6 i morse. När jag kom hem inatt gjorde jag dippa och satte på The Fault In Our Stars som äntligen kommit ut. Den var verkligen bra men eftersom att alla har överdrivit och sagt så bra om den så får man så höga förväntningar. Men den är verkligen värd att se!
Idag har jag bara slappat verkligen. Konstigt nog så vaknade jag vidd 11-12 även om jag gick och la mig så pass sent. Har inte gjort mycket mer än att kolla på True Blood hela dagen. Just nu väntar jag på att mamma ska börja med maten, för en gångs skull lagar hon mat minsann! Ska höra med Iida om hon också kanske vill träffas en stund sen och snacka lite skit.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas