moahansson

everything will be okey in the end, if it's not okey it's not the end

Nu har jag en sån där skriva av mig kväll. Känns som jag har haft mycket i huvudet ikväll, 1000 tankar springer runt i hjärnan och jag måste bara få skriva av mig. 
Jag har mått bra ett bra tag nu faktiskt, det känns som allt har varit bra. Har börjat en ny skola och fått känna på hur det är att göra något självständigt. Jag erkänner att jag var livrädd när jag kom in på skolan första dagen och var helt ensam och tänkte vad i hela världen har jag gett mig in på. När jag träffade min klass tänkte jag herregud, ska jag verkligen gå med dom i 3 år men nu har jag ändrat uppfattning. Självklart kan man inte tycka om alla men man kan ändå vara snäll och trevlig mot alla vilket jag har lärt mig genom åren. När man ser någon sitta själv så tänker man att det lika bra kunde varit en själv som satt där och inte hade någon att vara med. Jag gillar inte alla i klassen just nu det kan jag erkänna men jag är ändå snälla mot dom för det är det minsta man kan göra/va. Jag trivs bra med 2 av killarna i klassen och känner att jag kan vara med dom och skoja med dom hur som helst utan att de tar illa upp.
Jag har det lite jobbigt här hemma just nu, vet inte om jag är redo att ta upp det här än och vet inte om jag får direkt utan att vara lite respektlös. Det kommer väl upp här framöver i så fall. Men det är jobbigt att vara hemma nu.
Det jag är mest tacksam över just nu är de närmsta vännerna jag har. Elin och Emelie är mina solstrålar i livet och jag vill aldrig förlora någon av dom. Dom är det bästa jag har. Jag mår även sjukt bra av att umgås med Stoffe, han är verkligen en riktigt bra kille och han är så himla underbar. Vänner är det bästa man har i livet (förutom familjen) och man ska verkligen ta vara på dom så gott det går. Ta aldrig dom förgivet vad ni än gör i era liv!
De senaste dagarna har livet känts som en bergodalbana. Mitt humör går upp och ner. Ena sekunden kan jag vara världens lyckligaste men nästa sekund kan jag känna gråten i halsen. Alla har sina såna dagar självklart men ibland känns det som de kommer för ofta. Jag vill kunna känna mig lycklig i mer än 1 månad utan att ha den där gråten i halsen. Kunna känna att man verkligen har det bra och att det inte finns något dåligt i livet. Det som mest plågar mig är väl saker som hände när man var mindre. Min barndom är ett öga blått. Jag minns inga bra saker utan bara dåliga. Det är nog så också när ens föräldrar skiljer sig, i alla fall när det slutar dåligt med massa bråk. Jag önskar att jag kunde minnas bra saker också, när vi gjorde roliga saker och när vi alla var tillsammans. Men jag har verkligen inget minne alls av att vi gjorde något roligt. Det kan samtidigt vara skrämmande när man inte kommer ihåg något. Det är som när man har druckit sig för full och inte minns något från kvällen. Det är så sjukt läskigt samtidigt. Vissa saker vet man inte ens om det är som man har drömt eller om det är verklighet. 
Jag skulle vilja gå till någon som gör att man kan "resa" tillbaka i livet och se allting.
Har en känsla på något sätt att det kommer hända något dåligt framöver. Jag har ingen aning om vad men den känslan är inte rolig alls. Samtidigt har jag en bra känsla också och känner lite lättnad om vad som kommer hända framöver. Det är det som jag inte var redo att ta upp än.
Jag har ingen bra realtion med vissa i familjen just nu känner jag. Saken är mer den att jag inte vet vad jag ska göra för att få en bra relation. Det är synd när man vill få tillbaka den relationen. Det känns som att föräldrar aldrig lär sig att sina barn växer upp och inte är en liten flicka längre. De håller för hårt fast i en och förstår inte att det händer andra saker i livet för oss. Vi sitter inte hemma bara längre utan vi har ett liv. Ett nytt liv som inte involverar föräldrar/syskon lika mycket. Man växer upp och sätter upp mål i livet. Att flytta hemifrån är ett mål, att lära sig att bo ensam och inte hemma med sin mamma och pappa längre. Jag tror det kommer vara riktigt svårt i början och därav har jag valt att försöka flytta ihop med en kompis i början när jag väl flyttar hemifrån. Jag känner redan nu att jag inte klarar av att sova ensam i lägenheten vi bor i. Det måste vara någon mer som sover här, kompis eller förälder spelar ingen roll. Jag gillar inte att vara ensam en lång tid. Självklart är det underbart skönt att få sin egentid då och då men inte dygnet runt. Jag hade blivit galen.  
Jag vet att jag kan vara dålig på att ta tag i saker och göra dom. Jag behöver en liten putt i ryggen för att komma igång. Fast det är nog också någon man lär sig ju äldre man blir. Att ta eget ansvar och göra saker själv. Jag har svårt att säga vad jag tycker till vissa personer. Jag kan vara jävligt fet när det gäller sånt. Jag vet att det inte händer någon om jag säger som jag tycker men ändå så finns det en rädsla inom mig. Förmodligen så finns den rädslan på grund av det jag sett när jag var mindre som sagt.
Jag måste få bort min ryggsäck som ligger och tynger ner mig. Bearbeta saker och komma över dom. Jag har varit med om en sak som har fått mig att trycka bort folk när de kommer för nära. Jag klarar inte av för mycket närhet och kroppskontakt. Jag får panik och blir "äcklad".  Det är något jag hatar med mig själv, men jag vet inte hur jag ska kunna få bort den rädslan jag har. Därav att jag heller inte har haft något "riktigt" förhållande. Ibland dyker händelsen upp i mitt huvud och jag får inte bort den. Jag känner bara att jag vill skrika och slå på något för att få ut allt men jag gör inget av det. Jag sätter bara i min musik i öronen och skriver eller gråter. Ibland bägge. Det hjälper för stunden, för veckan/månaden men efter ett tag kommer det tillbaka och jag känner mig nere på botten. Det känns som någon står och trycker ner mig på marken och jag kommer inte upp. Som att jag springer men jag kommer ingenstans utan står kvar på samma plats. Jag blir förvirrad av alla tankarna och försöker få bort dom. Just därför gillar jag inte när någon annan är ledsen/deprimerad då jag själv börjar tänka. Och därav att jag inte klarar av att vara ensam för jag börjar tänka när jag är ensam. Jag behöver en daglig dos av mina vänner för att må bra. 
Egentligen borde jag gå och prata med någon och min mamma har tjatat på mig i flera år om att jag ska göra det men jag vill inte prata med någon okänd om något de inte har varit med om. Jag vill bara få bort händelsen och tankarna så jag slipper ha med mig det resten av livet. Varför finns det inte en knapp som gör att man kan radera saker som hänt i livet? Varför har ingen uppfunnit något sånt? Hur ska man egentligen kunna uppfinna något sånt. Man kommer aldrig kunna radera saker från livet.
Jag försöker bara hitta någon som hade kunnat förstå hur jag känner. Någon som vet vad jag pratar om och förstår alla mina känslor som jag har inom mig. Som förstår hur arg, besviken och ledsen jag är. Speciellt på mig själv. Att jag själv kan vara så trög som jag var och inte tänka mig för. Det är mitt fel att det blev som det blev. Jag plågar med själv med dom orden, "det är mitt fel". Det känns som det är mitt fel även om folk har sagt att det inte är det. Jag borde inte tänka som jag gör men ändå gör jag det. Det är inbankat i mitt huvudet att det är så.
Fan vad jag hatar dessa dagarna när man har det så här och känner så här. Allt är bara jobbigt och man vill krypa ner under täcket och gömma sig där. Jag har förmodligen inte fått ut allt nu ens men det mesta antar jag. Kanske skrivit ut för mycket till och med. Skit samma, jag orkar inte bry mig ens. 

Movie time

Gick hem från skolan vid 12 då jag hade mensvärk, var riktigt illamående.
Emelie följde med mig hem och innan dess gick vi inom banken och Malmborgs.
Vi har precis kollat på filmen "The Call" och kollar nu på "Gatsby". Som jag har längtat efter att få se den filmen!!

Hata måndag

Jag blir så irriterad. Första bussen jag skulle ta till skolan var tidig så den missade jag, andra bussen kom aldrig och den tredje släpper inte på mig. Min mobil laggade så jag skulle starta om den och jag glömde mitt busskort hemma så var tvungen att skicka sms biljett. När jag ska på bussen så håller mobilen på att starta sig så säger jag det till busschaffören och då börjar han med att om det kommer kontrollanter så får han skiten osv.. Så startar min mobil och jag säger att biljetten håller på att skickas så han bara du måste ha fixat en biljett innan du går på du får ta nästa buss så jag har suttit och väntat på bussar i 40 min nu. Fan vad irriterad jag blir. Jävla hor skånetrafiken kan ta sig i röven. Jävla skit dag.

nyinflyttad soffa

Det blev en snabbis på Emporia med Elin då det inte var lönt att gå runt där bara för att när Elin hade köpt det hon skulle så hon käkade snabbt och sen drog vi hem till mig för att vänta på att klockan skulle bli 8. Jag och Elin mötte Stoffe och Philip i Limhamn för Stoffe var världens gulligaste och hjälpte mig och mamma att få hem 2 soffer hos oss som vi fick av Elin (Helge). Han fick bära ner sofforna från 4 eller 5 våningen tillsammans med Elins sambo.
De står nu på varandra i storarummet här hemma vilket inte ser bra ut men förhoppningsvis så hittar mamma en lägenhet inom de snaraste! Nu ska jag sova då jag börjar 9 istället för 12 imorgon för att det är invigning på skolan då de har bytt namn från John Bauer till Fria Läroverken. Klockan 12 har jag idrott och sen ska jag hem och ta det lugnt hade jag tänkt. Känner att jag behöver vila då jag inte tycker jag fått den sömnen jag behövt denna helgen. Godnatt!

    

Up next

Nu är det duscha och fixa till sig som står på schemat!

söndag it is

Jag och Stoffe hämtade upp Emelie när hon hade slutat igår och stack bort till Östra hamnen en runda för det var bilrace där. Dock satt vi inte där länge då det var svin kallt!
Vi lagade mat direkt när vi kom hem till mig och käkade runt 11 tiden haha.. Blev lite sent men hungriga var vi så vi sket i vilket. Vi kollade på en film också men alla somnade till en stund och vaknade sen när filmen var slut då jag reste på mig. Vi gjorde vid oss och sen la vi oss och skulle sova. Roliga som jag och Emelie är så skojar vi med Stoffe hela tiden när han ska sova, häller vatten på honom och kittlar han haha.. Jag sov faktiskt sjukt bra inatt och hade en liten rolig dröm.
Jag och Stoffe vaknade av att Emelie kom in med två kastrull lock och smällde med dom, inte ett roligt sätt att vakna på men det var dags att vakna då jag måste dammsuga och plocka undan innan mamma kommer hem. Har dammsugningen kvar sen ska jag nog till Emporia med Elin för hon ska köpa skor.
Hoppas på att dra till Stoffe senare för att få spela lite GTA som jag inte gjort på hela helgen!  

Typisktw

Precis när jag hade publicerat mitt förra inlägg så fick jag mycket riktigt ett sms från Stoffe att han hämtar mig om 30 min så ingen lång dusch blev det utan det fick gå på 10 min och när jag sen står med handduken runt mig på mitt rum får jag ännu ett sms där det står kör nu. Stressande kille det där.

the night

Planerna om igår var egentligen bara att jag, Emelie och Stoffe skulle laga mat hos mig och sen skulle vi bara ta det lugnt. Men det ändrades när Elin ringde och frågade om vi ville dricka och så blev det. Vi var hemma hos mig då jag är ensam hemma denna helgen. Vi hade så sjuuukt kul faktiskt. Stoffe och Emelie sov här och det var kaos som sagt. Jag vaknade, somnade, vaknade om och om igen och till slut fick jag panik. Fick gå upp och röra lite på mig sen lägga mig igen. Jag somnade i alla fall till slut vilket jag är tacksam för haha. 
Ikväll ska vi laga mat hos mig igen, i alla fall Emelie ska vara med men sen vet vi inte än om Stoffe kommer.

          

Ta hand om sig själv

Nu ska jag njuta av en lång och varm dusch. Tänkte även ha lite "ta hand om mig själv" dag nu innan vi ska laga mat ikväll. Ha mask, färga ögonbrynen osv.. Får dock se om jag hinner det ifall Stoffe hör av sig eller inte. Han har sovit ett bra tag nu för han svarar inte och han ville iväg och köpa en väckarklocka haha.. Sen var det även någon bilträff men jag kan inte sitta här och vänta på honom så gör något under tiden istället!

idag är jag död

När jag vaknade vid 11 idag så var jag helt slut och mitt huvud gjorde såååå ont! Tror jag somnade vid 7 tiden så har inte fått speciellt mycket sömn heller direkt. Har i alla fall plockat undan allt som stod framme och gjort det lite rent här. Det kommer upp ett inlägg senare om kvällen igår. 
Nu ska jag kolla på Project X och äta Billys.
  

Pallar inte

Shit asså. Klockan är snart 06:20 och jag är vaken. Tog mig precis en cigg på balkongen och ska försöka sova nu om Stoffe kan sluta snarka så jävla mycket. Jag, Emelie och Stoffe låg i min säng och jag höll precis på att somna helt perfekt men då skulle Stoffe flytta på sig så jag vaknade till och fick ligga inklämd i väggen. Då fick jag panik och reste mig. Jag är så jävla trött. Berättar mer om kvällen när jag har vaknat om jag nu kan somna.

It's friday bitch

Tjeeeena! På väg till skolan för att ha skit provet som kommer faila hårt. Efter skolan ska jag hem och vänta på att Emelie ska sluta så hon kan komma hem till mig. Jag är ensam hemma hela helgen så vi ska laga mat hos mig ikväll.

helt slut

Tja på er denna natt! Fikade som sagt med tjejerna men det blev bara jag, Elin och Iida. När vi hade fikat klart så mötte jag mamma på lindex och där fick jag en grå t-shirt och en BH med mig hem. Äntligen har jag fått en ny BH! Kan visa bild imorgon om jag tänker på det. 
Jag och mamma stack inom Willys på vägen hem och handlade och sen tog jag mig till Stoffe. Är ju där varje kväll verkligen! Trivs så bra att vara där och man är glad hela tiden. Skojar rundor och hittar på skit.
Imorgon har jag prov i samhälle kom jag på innan när jag satt hemma i hans soffa, F kommer det bli rakt av på det så får väl göra omprov. Fattar ingenting när det gäller politik och konservatism eller vad allt heter. Aja, det kan inte alltid gå bra. Fick i alla fall C på en inlämning vilket var bra ju. Nu känner jag mig så trött så ska ta och sova. 
  

mot stan

Nu ska jag röra mig in mot stan för att möta upp Elin innan vi ska fika med tjejerna. Även Matilda skulle vara med! Efter vi har fikat ska jag röra mig mot Stoffe för att hjälpa han lite med att tvätta, vi ska även laga middag där (jag och Emelie). 
  

it's all for you, everything i do

Blir så arg

När jag sitter på bussen smsar jag Arvid och säger att han ska säga till läraren att bussen är sen. När jag hoppar av bussen och är nästan utanför skolan svarar han mig att vi har slutat så jag ringer upp honom. Då säger han att deras engelska var inställd i morse och att dom hade lektionen som skulle varit nu på eftermiddagen i morse. Blir så jävla irriterad!! Nu har jag tagit mig till skolan i onödan. Sitter i alla fall på bussen på väg hem nu. Ååååååh så drygt!!! Varför kunde han inte smsat mig tidigare liksom??

Thursday

Godmorgon! On my way to school right now. Har 1 lektion sen ska jag ta mig till stan för att fika med Elin, Nellie och Iida.

Natti

Innan jag somnar ville jag bara säga natti till er. Hoppas ni sover gott och att jag kan få någon bra sömn nu och vakna i tid imorgon. Hatar detta men det blir väl bättre snart får man hoppas! Och förresten, testa aldrig spela GTA för ni kommer fastna. Har spelat det varje kväll nu hos Stoffe sen i måndags, är helt fast i det!!

Snabbis

Hej! Är hemma nu en snabbis då jag skulle byta om och fräscha till mig lite då jag har suttit på Espresso House i 3 timmar, helt galet vad tiden går fort när man bara sitter och snackar. Det var i alla fall kul att äntligen träffa töserna igen!
Nu ska jag röra mig mot Emelie och sen hem till Stoffe, Elinpelin hänger nog också med och sen skulle Rebecca och Philip komma och dricka kaffe hos honom också, fullt hus! Glad 
Världens mysigaste och finaste byxor jag har, fick dom av Emelie när hon rensade garderoben. 
   

Fika time

 Blev ingen skola för mig, eller jag tog mig till skolan ju men jag satt bara i rasthallen eftersom de var i köket. Kunde ändå inte gå in där och de skulle bara ha genomgång om vad de gjorde på lektionen sen vilket jag inte heller kunde varit med på. Nu ska jag till Limhamn och fika!

Falling stars

Försov mig ännu en dag till skolan. Konstigt är det faktiskt för jag har kommit i tid annars sen vi började. Känner att jag sover dåligt så det kan nog vara därför jag somnar om när alarmet ringer. Det är inte alls bra heller då jag går mindre timmar i skolan vilket menas med att jag får ha mindre frånvaro än de andra i min klass för att inte få mitt studiebidrag. Det suger egentligen för att man försover sig gör man ju inte med meningen, jag hade förstått om man hade skolkat och fått frånvaro då. Men att försova sig är något alla gör någon gång då och då. 
I alla fall så är jag i skolan nu men resten av klassen är inne i köket och glömde en t-shirt som vi även skulle ha med så jag sitter i rasthallen här och leker lite med den nya datorn som vi fick igår. Den är faktiskt riktigt härlig och mycket bättre än den andra som vi hade.
När jag är klar här i skolan så ska jag fika med Emma och Linnea äntligen! Det har bara blivit uppskjutet hela tiden men idag händer det haha! 
   

Tisdag

Ligger just nu och kollar på Gossip Girl vilket jag egentligen inte borde då jag börjar 08:15 och inte 12 som annars. Känns så konstigt att börja tidigt en dag i veckan och resten sent och tror inte jag kommer vänja mig vid att börja tidigt alls.
Vi gjorde kanelbullar hos Stoffe men de blev inte riktigt som vi tänkt oss.. Glömde ta bild med så om han inte har slängt de tills imorgon så ska jag ta en bild då!
Imorgon ska vi äntligen in i köket! Har längtat så efter att få komma in där och verkligen börja laga mat så det ska bli spännande. Dock har jag ingen aning alls vad vi ska göra, det kanske blir något jätte tråkigt egentligen, får väl la se.
Emelies tatueringar blev as bra! Dock skulle jag aldrig skriva You Only Live Once tror jag men skulle lätt kunna göra den andra i något liknande. Aja, jag får ändå inte göra något förrens jag är 18 så har 1 år till på mig att tänka ut något vettigt att göra och som man inte kommer ångra. Hörs imorgon! 
  

It's on

mysiga höst insperation

Godmorgon vänner! Idag ska jag ha service & bemötande med vår mentor. Han är så sjukt rolig och ball så lektionen kommer säkert gå snabbt. Och många rökpauser får vi också eftersom att han själv är rökare haha.
Efter skolan ska jag, Elin och Elin följa med Emelie när hon ska tatuera sig. Ska bli kul att se! Jag och Emelie har sen planerat att baka kanelbullar, Stoffe ville att vi skulle göra det hemma hos honom så antar att vi kommer göra det.
Nu ska jag sminka mig då jag har ovanligt mycket tid kvar nu tills bussen går. Duktig jag är som gick upp i tid och allt det där Glad