moahansson

På bussen

Nu sitter jag och Dory på bussen på väg in till mammas jobb. Mammas arbetskamrater ville träffa denna lilla skrutt. Emelie hoppar också snart på bussen och ska följa med.

Det känns jävligt bra

12:17

Godförmiddag får man väl säga! 
Vaknade dock inte precis så ni tror det utan för en timme sen. Fick gå upp vid 5-6 tiden för att gå ut med Dory för mamma tvingade mig och svårt var det att somna om efter det. Vet inte ens när jag somnade om men jag har legat och myst med Dory nu innan jag gick upp.
Äter frukost vilket blev en varm macka med ketchup, skinka, rödlök & ost. Här om dagen hade jag tomat också i vilket är super gott! Har även en croissant till idag. Funderar på att gå och lägga mig på balkongen i det fina vädret eller kolla på Gossip Girl. Jobbigt val, bränner mig ganska lätt när jag ligger i solen så jag får se hur jag gör. Vi hörs sen! 
  

new start

Hello there! Jag har blivit ganska så trött på min gamla bloggportal så jag tänkte testa något nytt. Min kompis har en blogg här på forme.se och det ser grymt bra ut tycker jag. 

Lite om mig kanske?
Jag heter Moa och bor i Malmö/Limhamn med min mamma och hennes man. Vi har en katt också som heter Tigris, vääärldens gosigaste. Min syster och bror bor nuvarande i Norge/Oslo och jobbar. Pappa bor i Hässleholm vilket jag kommer ifrån från början så en Hässleholmare är jag!
Pluggar på gymnasiet Drottning Blanka med linjen Hår & Makeup Stylist vilket är helt okej. Har sökt in till restaurang men har inte fått något besked om jag har kommit in där eller inte så det återstår att se. Jag går i 1an så ni alla vet också! 
Vad mer ska jag säga? Jag har väldigt väldigt underbara vänner som jag träffar nästan dagligen, that's it.

Jag hade tänkt kolla lite på Gossip Girl nu och sen nanna kudden.
Bilden här under är på Dory vilket är min systers hund som jag ska passa nu då hon är utomlands och medverkar i ett Norskt program.