moahansson

tråkigt

Jag har varit jätte tråkig här de senaste dagarna. Gjorde ett inlägg igår men det laddades aldrig upp och jag hade skrivit tillräckligt mycket för att inte orka skriva om det. 
I alla fall så har jag varit med Adelina verkligen varje dag denna veckan och vi har snackat om allt mellan himmel och jord. Känns faktiskt sjukt bra för vi har kommit mycket närmre varandra. Var med henne och Edem igår och jag fick testa köra bil, dock rullade jag typ fram 3 meter och sen var det för läskigt. Får se om jag testar nästa vecka också haha..
Är tillbaka i Malmö för helgen vilket känns så härligt! Har haft sån hemlängtan så det knappt är sant, har dock sovit hos mormor de 2 senaste nätterna vilket har gjort det lite bättre, hon är så himla söt!
Träffade Emelie runt 10 tiden för hon slutade jobba då, vi har catchat upp lite och bara snackat. Vi är sååååå taggade inför resan att det knappt är sant. Det är 39 dagar kvar sen sitter vi på ett plan, UNDERBART! Skrattande 
Imorgon ska jag träffa saknade Matilda och kolla efter lite kläder i stan, fick ju in studiebidraget idag, har dock redan slösat runt 300 kr haha.. Är man rökare så försvinner pengarna snabbare än snabbast tyyyyp vilket är segt men det får man leva med. Man lär sig att prioritera så man har pengar till det. 
Hade tänkt chilla nu och kolla filmen "Burlesque" som Adelina och även Emelie sagt är bra. Christian Aguilera och Cam Gigandet är med i. 
    

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas