moahansson

speed of sound

Jag vet inte varför jag känner som jag gör. Men så fort jag kommer tillbaka till pappa så känner jag mig ensam, kanske därför jag bara vill hem igen och har sjuk hemlängtan. Jag känner mig förvirrad och ledsen. Bara förra veckan så grät jag första natten pga att jag inte trivdes här och sen på onsdagen också. Nu känner jag exakt samma sak och vill bara fly härifrån. 
Jag känner verkligen att något saknas även när jag är hemma i Malmö men jag vet inte vad det är. Jag vill bara hitta min lycka och ha den förevigt utan att bli ledsen eller smådeprimerad. Vill kunna vara glad och lycklig året runt. Jag är så fest sugen att det knappt är sant, bara festa riktigt mycket och släppa loss alla problem.
Jag saknar min syster jättemycket även om hon nästan precis var här, jag hatar att inte ha familjen nära. Alla är utspridda och jag känner mig ensam lämnad av de. Jag vill kunna umgås med min syskon varje dag, ha sina syskon bråk och "busa" rundor en massa. 
Jag saknar den gamla tiden, sommaren jag drack varje dag och levde livet, allt var bra då, inga problem eller något. Nu sitter jag i en säng och längtar efter att få festa, konstigt nog är jag sugen på vodka och hur ofta är man det!? Sitta och kedjeröka, snacka om massa skit, få en snefylla och vakna upp dagen efter med världens baksmälla men ändå ge sig på festande igen på kvällen. Gå i klänningar och ha fina skor. Drömma kan man, mer än så blir det inte.
Vill sätta mig på sibbarp med min bästavän och snacka om verkligen allt med en box vin eller vad som helst att dricka. Göra galna saker, äta fyllemat på McDonalds och gå hem från Gustav Adolfs Torg. Bara ha en helt galen vecka utan att tänka på något annat än hur galet allt ska bli och allt man ska göra.  
Jag vill bara leva livet exakt som jag vill, inga regler, inget jobb utan leva livet fullt ut. När denna veckan är slut på jobbet är jag fri, jag kan göra nästan vad jag vill resten av sommaren, festa är det första jag ska göra verkligen. Spelar ingen roll vem det är med bara jag får festa och känna mig fri som en fågel på himmlen.
  

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas