moahansson

hemlängtan

Jag har redan hemlängtan och jag har varit här i kanske 4 timmar? Det känns hemskt att vara någonstans där man inte vill vara utan känna sig tvingad till det. Jag är här endast för pengarna jag kommer tjäna sen ska jag hem och inte komma hit på ett tag till. Inte tills kusinerna kommer i alla fall. 
Det ända jag tänker på är på mamma och vännerna, min egna säng. Kunna vakna upp och vara exakt som man vill hemma. Äta när man vill och verkligen känna sig som hemma men det går inte här. Känner inte att jag kan äta när jag är hungrig utan måste vänta på frågan om jag är det.
Klagandet på min rökning, om jag inte hade rökt hade jag kanske inte behövt tänka så mycket på pengarna till körkortet osv.. Jag har väl gjort mitt egna val med att röka? Den enda personen det rör är mig själv. Det är jag som skadar min kropp och ingen annan. Det är jag som luktar äckligt pga av det. Det är mitt liv och jag bestämmer det mesta jag gör själv. Jag bryr mig inte om vad någon säger om det för när jag väl vill sluta då tar jag tag i det, så länge jag inte gör det så ska ingen lägga sig i. När jag väl vill sluta då kan jag komma till den personen och be om hjälp ifall jag nu vill det. 
Blir så himla arg och ledsen. Mina ögon är helt svullna och röda pga att jag har gråtit. Jag gillar inte alls stämningen här. Vill bara spy på allt.
Längtar tills på fredag då jag i alla fall får åka hem till Malmö och vara där under helgen. Ska spendera så mycket tid jag bara kan med mamma och vännerna. Det bästa om finns i livet och kommer alltid vara det är ens mamma. Hon kommer alltid finnas där för en i alla lägen och stötta en med vad man än gör. Hon kommer alltid vilja ens bästa och att man ska må bra. Hon är min ängel och jag är så glad över att hon är MIN mamma. Kunder verkligen inte fått någon bättre!!
Nu måste jag verkligen försöka sova så jag i alla fall får 4 timmars sömn innnan jag ska upp klockan 5. Hatar att gå upp så tidigt verkligen. Jag är ingen morgonperson och är väldigt sur när jag blir väckt och måste gå upp tidigt. Nu räcker det, godnatt.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas