moahansson

nu kör vi

Det känns lika bra att skriva om alla dagar som har gått, men ska inte skriva biblar nu så ni behöver inte oroa er. 
Tisdag: Första kvällen Adelina kom hit så blev det fett ös. Hon kom förra tisdagen och då var vi hemma hos Robin med Emelie och Sickan. Vi hade så stört kul och sov max 4-5 timmar den natten. Kom hem vid 7 tiden på morgonen liksom. Nattbad blev det vid öresundsbron också, en kväll man kommer minnas länge. 
   
Dagen efter där, alltså på onsdagen så blev det upp i stan en sväng. Jag och Elin gjorde våra naglar och sen stack vi till möllan för att äta på subway. Adelina var så klart med där också. Vi bestämde oss för att sätta oss på Mascot och ta en cider eller 2 vilket vi gjorde också. Kom hem hyfsat sen som alla andra dagar denna sommaren.

Torsdag: Denna dagen tog vi nog det lugnt, har ingen bild därifrån alltså hände nog inget speciellt. Tror nog att vi träffade Sorush och hans gäng dock.
Fredag: Jag stack ner till sibbarp med Elin, Eric och Danne för att sola. Adelina skulle träffa sin syster då så hon var inte med. Jag och Adelina stack ner till Ribban senare där det var strandkrök eller vad man nu ska kalla det. I alla fall så var det as kul! Vi tog nattbad där med och det var sjukt varmt!


Lördag: Dagen Adelina tog sitt pick och pack och begav sig hem. Jag tror inte jag gjorde så mycket mer utan tog det hyfsat lungt den dagen. Var ganska sliten efter att ha druckit hyfsat många gånger den veckan.
Söndag: Hände nog heller inget speciellt, hängde förmodligen med Emelie och vi träffade Jonas.  

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas